Výlety, zábava a atrakce po ČR

Hovězí - Minutky

Club řízek

Club řízek

Ingredience: 400 g svíčkové sůl tuk na smažení   Na obalení: 40 g hladké mouky 1 vejce Mléko strouhaná houska   Příprava: Plátek svíčkové naklepeme, osolíme a okraje na­řízneme. Obalujeme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a strouhané housce. Smažíme na tuku dozlatova....

Hovězí nudličky na česneku

Hovězí nudličky na česneku

Ingredience: 750 g hovězího roštěnce nebo svíčkové sůl, pepř, 20 g solamylu 50 g oleje 5 stroužků česneku špetka karí koření 0,5 dl vody 200 g sterilovaných kapií worcester   Příprava: Maso nakrájíme na silnější hranolky, osolíme, opepříme, promícháme se solamylem a prudce opečeme...

Plněné roštěnky s hermelínem

Plněné roštěnky s hermelínem

Ingredience: 750 g roštěnce sůl koření Vegeta speciál 150 g sýra Hermelín 70 g oleje 100 g kečupu 100 g bílého jogurtu 50 g ostřejší hořčice   Příprava: Nakrájené roštěnky více rozklepeme, okraje nařízne­me, posypeme špetkou vegety speciál, na polovinu roštěnky poklademe plátky...

Půlnoční Flamendr

Půlnoční Flamendr

Ingredience: 750 g roštěnce sůl, pepř 3 stroužky česneku 100 g oleje 150 g cibule 150 g žampionů 15 g mleté papriky 3 dl hovězího vývaru 75 g rajčatového protlaku drcený kmín špetka čili kořenu 80 g sterilovaných kapií   Příprava: Maso z roštěnce nakrájíme na plátky a pak na...

Roštěná na cibuli a paprikách

Roštěná na cibuli a paprikách

Ingredience: 750 g hovězího roštěnce 1 lžíce oleje 3 stroužky česneku 1/2 lžičky zázvoru pepř, sůl 100 g oleje na opečení 300 g paprikových lusků 200 g cibule 4 lžíce sójové omáčky 1 lžička solamylu 1 dl vody   Příprava: Maso nakrájíme na nudličky, zalijeme lžící oleje, přidáme...

Roštěná na roštu

Roštěná na roštu

Ingredience: 750 g roštěnce sůl, pepř 50 g oleje 15 g hladké mouky 1,5 dl vývaru 50 g másla worcester   Příprava: Z roštěnce nakrájíme plátky, mírně naklepeme, okrajové blány nařízneme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme po obou stranách na horkém oleji. Měkké vyjmeme, do výpeku...

Skandinávská roštěná

Skandinávská roštěná

Ingredience: 750 g roštěnce 30 g sardelové pasty pepř 50 g hladké mouky 30 g oleje 20 g másla 100 g cibule 2 dl vývaru 250 g zakysané smetany 150 g sladkokyselých okurek sůl   Příprava: Nakrájené roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, potřeme sardelovou pastou, opepříme,...

Svíčkové řezy po myslivecku

Svíčkové řezy po myslivecku

Ingredience: 750 g svíčkové sůl pepř 80 g oleje 15 g hladké mouky 50 g cibule 150 g drůbežích jater 150 g žampionů 30 g kečupu 0,5 dl červeného vína na ozdobu 50 g sterilovaných kapií   Příprava: Ze svíčkové nakrájíme 2 řezy na jednu porci, mírně naklepeme, osolíme, opepříme,...

Svíčkové řezy po Tyrolsku

Svíčkové řezy po Tyrolsku

Ingredience: 750 g svíčkové sůl, pepř 70 g oleje 40 g másla 20 g hladké mouky 1 dl vývaru 40 g másla 200 g žampionů 250 g zakysané smetany citronová šťáva   Příprava: Ze svíčkové nakrájíme 2 řezy na jednu porci, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách rychle opečeme...

Švýcarská roštěná

Švýcarská roštěná

Ingredience: 750 g roštěnce sůl, pepř 120 g oleje 350 g broskvového kompotu 120 g plátkového sýra Ementál koření Vegeta speciál   Příprava: Roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet. Roštěnky opečeme v horkém oleji z obou...

Hudební gastronomický výlet

Vyhledávání

 

HLAVNÍ MENU - TIPY NA VÝLETY

     Výlety a atrakce  

    Recepty - menu 

         Koktejly - menu   

      Zábava - menu      

    Akce a festivaly 

 

NEJNOVĚJŠÍ RECEPT - TIRAMISU ROLÁDA S AMARETTEM

 

ZPRÁVY Z PRAHY - AKTUÁLNĚ

 

 

 

INTERAKTIVNÍ MAPY VÝLETŮ !!

 

TOPlist